Zacapa Centenario
Rum Zacapa, którego najbardziej zna-
nym reprezentantem jest blend skom-
ponowany z rumów leżakujących od
6 do 23 lat, został stworzony w 1976 roku
dla uczczenia setnej rocznicy powsta-
nia miasta o tej samej nazwie, znajdu-
jącego się we wschodniej Gwatemali.
Fermentacja odbywa się przy użyciu
24999
700ml
Zäčypa
Ran
SISTEMA
drożdży otrzymywanych z ananasów,
natomiast sam proces leżakowania ma
23
8OLERA
miejsce w tzw. „domu ponad chmura-
mi" - położonym na wysokości 2300 m.
n.p.m. Rum dojrzewa kolejno w becz-
kach z białego dębu amerykańskiego
(po burbonie), a następnie opalanych
beczkach dębowych po Sherry Oloroso
Zacapu
Ron
BOLERA
GRAN REAEEWM
PRODUCTO DE OUATEMALA
SISTEMA
23
SOLERA
GAN RELE
Gwatemala
oraz Sherry Pedro Ximenez.
smak: czekola-
da, przyprawy,
dębina, wanilia,
toffi, lukrecja,
cynamon i imbir
alk: 40 % obj.
acap
RUM ZACAPA 23 CENTENARIO
357,13 zł/ 1L
cOCTO DE GUATEN
14999
18999
350ml
700ml
roNDED IN 17Ss
Zicapa
sautaTeresa
Ron
raNDED IN 17
1796
SuntaTeresa
618TEMM
23
1796
8OLERA
Wenezuela
VOO
SOLERA RUM
smak: pełny,
maślany, z ak-
centami wanilii,
SOLERA RUM
Gwatemala
smak: czekola-
da, przyprawy,
dębina, wanilia,
toffi, lukrecja,
miodu, kawy,
dębiny, suszo-
nych śliwek i
czekolady
alk: 40 % obj.
cynamon i imbir
alk: 40 % obj.
RUM ZACAPA 23 CENTENARIO
SANTA TERESA 1796 RUM
428,54 zł/1L
271,41 zł /1L
Zdjęcia produktów w gazetce mają charakter poglądowy i ilustracyjny a rzeczywisty ich wygląd i kolor może
nieznacznie odbiegać od prezentowanego. Oferta ważna w dniach 01.07 - 31.08.2021 lub do wyczerpania zapasów.
Wydawca zastrzega sobie prawo do pomyłek oraz błędów w druku. W przypadku błędu zastrzegamy sobie prawo
do zmian w ofercie. Folder dostępny wyłącznie w salonach Al.Capone. Podane ceny są sugerowanymi
maksymalnymi cenami sprzedaży.
4