|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
kurczak, mięso z kurczaka |
Kurczak Zagrodowy Cena za kg - świeży, bez podrobów; z małych rodzinnych gospodarstw z Podlasia; ma dostęp do zagrody na świeżym powietrzu; rośnie wolno – min. 56 dni; chowany bez antybiotyków; żywiony
|
|
|
golonka pieczona |
Golonka wolno gotowana Cena za kg - wieprzowa; przygotowanie w 20 minut; bez dodatku fosforanów, glutaminianu monosodowego
|
|
|
szynka |
Szynka z dzika Opak. 500 g - (1 kg = 39,98) mięso z dziczyzny z polskich lasów; wolne od antybiotyków; nie z hodowli
|
|
|
polędwica |
Polędwica cygańska Cena za kg - wołowa, doskonała do pieczenia, duszenia i gotowania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|