|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
kiełbasa podwawelska, kiełbasa, mięso wieprzowe |
Kiełbasa podwawelska Opak. 450 g - (1 kg = 9,98) wieprzowa, wędzona; mięso wieprzowe: 96%
|
|
|
smalec |
Smalec staropolski Opak. 300 g - (1 kg = 66,63) tradycyjny polski smalec wieprzowy z dodatkiem skwarek
|
|
|
chorizo |
Chorizo Opak. 200 g - (100 g = 4,50) wieprzowe; 100% naturalne; 100 g produktu wyprodukowano ze 118 g mięsa wieprzowego
|
|
|
kiełbasa |
Kiełbaski podhalańskie Cena za kg - wieprzowe; doskonałe na ciepło i na zimno
|
|
|
boczek |
Boczek parzony Opak. 100 g - wieprzowy, 100 g produktu wyprodukowano ze 112 g boczku wieprzowego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|