|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
sznycel z indyka, szynka z piersi indyka |
Sznycle z fileta z piersi indyka Cena za kg - świeże; klasa jakości A
|
|
|
mięso z kurczaka, noga z kurczaka |
Mięso z uda kurczaka Opak. 400 g - (1 kg = 14,98) w marynacie
|
|
|
mięso na strogonowa |
Mięso na strogonowa Opak. 400 g - (1 kg = 39,98) pozyskane ze szlachetnej wołowiny
|
|
|
mięso mielone |
Mięso mielone z łopatki Opak. 500 g - (1 kg = 12,98) wieprzowe
|
|
|
gulasz wołowy |
Gulasz wołowy Opak. 500 g - (1 kg = 23,58) z łopatki i udźca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|