|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
kiełbasa krakowska, kiełbasa |
Kiełbasa krakowska sucha Opak. 80 g - (100 g = 3,74) w plastrach; 100 g produktu wyprodukowano ze 146 g mięsa wieprzowego
|
|
|
kiełbasa biała, kiełbasa, mięso wieprzowe |
Kiełbasa biała z szynki Opak. 500 g - (1 kg = 15,98) parzona; mięso wieprzowe z szynki: 90%
|
|
|
roślinne kabanosy |
Kabanosy roślinne 3 Ziarna Opak. 90 g - (100 g = 5,54) na bazie białka sojowego, ze słonecznikiem, siemieniem lnianym i nasionami chia
|
|
|
boczek |
Boczek rolowany Opak. 300 g - (1 kg = 29,97) boczek w marynacie owinięty na patyczku
|
|
|
kiełbasa |
MORLINY Kiełbasa morlińska z piersi kurczaka Opak. 400 g (1 kg = 14,98) mięso drobiowe: 93%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|