|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
boczek wedzony, boczek |
Boczek wędzony Boczek wędzony Cena za kg - surowy; w kawałku
|
|
|
pasztet |
Pasztet francuski Słoik 180 g - (100 g = 4,44) do wyboru: z zająca, z królika, z kaczki, z jelenia w koniaku
|
|
|
kiełbasa, mięso wieprzowe |
Kiełbaski norymberskie Opak. 250/300 g - (100 g = 4,00/1 kg = 33,30) mięso wieprzowe: 95%; do wyboru: klasyczne lub odtłuszczone
|
|
|
kiełbasa śląska, kiełbasa |
Kiełbasa śląska Opak. 550 g (1 kg = 21,80) wieprzowa, wędzona, parzona; 100 g produktu wyprodukowano ze 104 g mięsa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|