|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
kołduny |
Kołduny litewskie Opak. 500 g - (1 kg = 15,98) z mięsem wieprzowym i wołowym
|
|
|
ser |
Ser Liliputas Opak. 500 g - (1 kg = 59,98) ręcznie robiony, półtwardy, naturalnie dojrzewający ser wytwarzany w miejscowości Belvederis na Litwie, o kwaśnym, świeżym, lekko ostrym i słonym smaku
|
|
|
twaróg |
Twaróg wędzony Cena za 100 g - LUKŠIŲ z kminkiem
|
|
|
napój mleczny, napój |
Rjażenka Opak. 330 g - (1 kg = 7,55) napój mleczny o gęstej, kremowej konsystencji i karmelowej barwie; powstały ze sfermentowanego mleka po kilkugodzinnej obróbce termicznej w piecu
|
|
|
Džiugas, ser |
Ser Džiugas® Delicate Opak. 180 g - (100 g = 7,22) litewski ser twardy, dojrzewający 24 miesiące, charakteryzujący się subtelnym, bogatym smakiem; w kawałku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|