PONIEDZIAŁEK-SOBOTA 5-10.07
35%
WEGE PRZYSMAKI i:
PŁACISZ DO
MNIEJ
1001
POWODÓW
-35%
BY WPAŚĆ DO ALDI
899
NA EKSPOZYTORZE
SONKO
3lekkkiewtlelki
WMIENI CHON
4382
SONKO
RADER JOE'S
TYLKO TERAZ
Wafelki pełnoziarniste
Opak. 36 g
(100 g = 5,53)
TRADER JOE'S
199
Orzechy
włoskie
łuskane
natu
atny
do wyboru: z owsem, pełnoziarniste lub 3 ziarna
-20%
Opak. 200 g
(100 g = 4,50)
Z PEŁNEGO
kalifornijskie
ZIARNA
189
Gérskir
PŁATKI
OWSIANE
232
KNUSPERONE
Płatki owsiane
Opak. 500 g
(1 kg = 3,78)
500 ge
ŹRÓDŁO BŁONNIKA
do wyboru: pełnoziarniste lub górskie
POKARMOWEGO
Bułka samo ziarna z pastą
fasolowa-arzechową
KLIKNIJ PO WIĘCEJ
PRZEPISÓW
• ¼ tyżeczki mielonej
kolendry
½ tyżeczki papryki
słodkiej
V½ tyżeczki czosnku
granulowanego
1 tyżka koncentratu
pomidorowego
• 1 tyżeczka musztardy
sól i pieprz
50 g zielonego ogórka
• 2 rzodkiewki
•1 łyżka szczypiorku
10 g kietków
rzodkiewki
SKŁADNIKI
NA 2 PORCJE
bułka samo ziarno
puszka fasoli czerwonej
Kidney
50 g orzechów włoskich
• 150 g papryki opiekanej
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Fasolę czerwoną odsącz, przepłucz i przełoż do naczynia blendera. Dodaj
orzechy włoskie, opiekaną paprykę, mieloną kolendrę, paprykę słodką, czosnek
granulowany, koncentrat pomidorowy i musztardę. Zmiksuj na gładką pastę.
Dopraw solą i pieprzem do smaku. Zielony ogórek i rzodkiewki pokrój w plastry.
Szczypiorek posiekaj. Bułkę przekrój na dwie części i posmaruj pastą.
Na wierzch połóż rzodkiewkę, zielony ogórek, kiełki i szczypiorek. Złóż bułkę
i zapakuj w papier lub w pudełko na drogę. Smacznego!
Informacja dotyczy wskazanego terminu i posiadanego zapasu (aktualna do czasu jego wyczerpania). Zastrzega się prawo do pomytek i btędów w druku.
W takiej sytuacji ceny lub cechy towarów w gazetce/na stronie internetowej mogą być niezgodne z cenami i cechami oferowanymi w sklepach.
ALDI | 5
ORZECHY
WŁOSKIE