|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
kurczak, mięso z kurczaka |
Kurczak świeży Cena za kg - bez podrobów; klasa A
|
|
|
kiełbasa śląska, kiełbasa |
Kiełbasa śląska z szynki Opak. 450 g - (1 kg = 17,76) wieprzowa; 100 g produktu wyprodukowano ze 105 g mięsa wieprzowego z szynki
|
|
|
kiełbasa krakowska, kiełbasa |
Kiełbasa krakowska sucha z szynki Opak. 100 g - wieprzowa; 100 g produktu wyprodukowano ze 148 g mięsa wieprzowego z szynki
|
|
|
mięso wieprzowe, schab wieprzowy, schab |
Schab wieprzowy Opak. 360 g - -23% MIĘSNE SPECJAŁY (1 kg = 18,03) bez kości; plastry
|
|
|
fladra |
Flądra Cena za 100 g - tusza ze skórą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|