|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
ser |
Ser wędzony Sądeczok Cena za 100 g - ser podpuszczkowy, wędzony, parzony
|
|
|
Mlekpol, ser |
Ser kurpiowski Opak. 250 g - MLEKPOL (100 g = 2,80) ser typu szwajcarskiego; w kawałku
|
|
|
bryndza, serek |
Bryndza sądecka Opak. 120 g - (100 g = 2,91) serek owczo-krowi, wyprodukowany w 50% z sera owczego
|
|
|
mozzarella, ser |
Ser Mozzarella kostka Opak. 300 g - SERY Z GOLISZEWA (1 kg = 23,30) ser wyprodukowany z polskiego mleka według oryginalnej włoskiej receptury; delikatny w smaku
|
|
|
ser, Złoty Mazur |
Ser Złoty Mazur Opak. 700 g - (1 kg = 22,84) ser twardy, dojrzewający, typu holenderskiego, o łagodnym, lekko wytrawnym smaku; w kawałku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|