|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
mortadella |
Mortadela Bologna Opak. 70 g - (100 g = 5,70) wieprzowa; w plastrach
|
|
|
szynka |
Szynka dojrzewająca Alto Adige Opak. 100 g - wieprzowa; oryginalna włoska szynka z południowego Tyrolu
|
|
|
mozzarella, ser |
Mozzarella z mleka bawolego Opak. 125 g - (100 g = 5,59) oryginalna włoska mozzarella o wyjątkowym, delikatnym smaku produkowana z pasteryzowanego mleka bawolego
|
|
|
ser pleśniowy, ser |
Baffalo Blu® Opak. 100 g - miękki ser pleśniowy wytwarzany z włoskiego mleka bawolego, charakteryzujący się zwartą konsystencją z jasnokremową barwą i niebieskimi żyłkami; długi proces leżakowania nadaje temu serowi niepowtarzalny, intensywny i wyrazisty smak, mocno aromatyczny; serowy specjał o wyjątkowym smaku, wybrany 6. najlepszym serem świata
|
|
|
masło |
Masło włoskie Opak. 200 g - (100 g = 3,00) masło wyprodukowane z włoskiego mleka; zawartość tłuszczu: 82%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|