|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
jaja z wolnego wybiegu, jaja |
Jaja z wolnego wybiegu Opak. 20 szt. - (1 szt. = 0,45) klasa wagowa: M
|
|
|
brie, ser pleśniowy, ser |
Brie Opak. 200 g - (100 g = 2,25) francuski ser pleśniowy, miękki; zawartość tłuszczu w suchej masie: 60%
|
|
|
Almette, serek twarogowy, serek |
Almette Opak. 150 g - (100 g = 2,13) puszysty serek twarogowy; do wyboru: śmietankowy, z ogórkiem, z ziołami
|
|
|
halloumi, ser grecki, ser na grilla, ser |
Ser Halloumi Opak. 250 g - (100 g = 3,20) cypryjski ser z mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego, z dodatkiem mięty; najczęściej spożywany na ciepło
|
|
|
jogurt owocowy, jogurt, Mlekovita |
Jogurt owocowy Opak. 350 g - MLEKOVITA (1 kg = 3,97) do wyboru: brzoskwinia z markują, truskawka lub wanilia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|