|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
bryndza, serek |
Bryndza sądecka Opak. 120 g - (100 g = 2,91) serek owczo-krowi, wyprodukowany w 50% z sera owczego
|
|
|
ser, smażony ser |
FRĄCKOWIAK Ser smażony Opak. 200 g - (100 g = 3,00) z dojrzałego twarogu z mleka krowiego; do wyboru: naturalny lub z kminkiem
|
|
|
Królewski, ser, Sierpc |
SIERPC Ser Królewski Opak. 250 g - (100 g = 1,96) ser typu szwajcarskiego; w kawałku
|
|
|
masło |
Masło śmietankowe nadbużańskie Opak. 200 g - (100 g = 2,50) zawartość tłuszczu: 82%
|
|
|
ser zołty, ser, Włoszczowski |
OSM WŁOSZCZOWA Ser włoszczowski Opak. 300 g - (1 kg = 23,30) ser żółty typu szwajcarskiego; w plastrach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|