PONIEDZIAŁEK–PIĄTEK 27–31.12
-26%
PIECZYWO
TYLKO TERAZ
0
89
Ciabatta cebulowa
Sztuka 70 g
(100 g = 1,27)
z prażoną cebulą
DO
-26%
2
19
-21%
429
Chleb razowy
Sztuka 500 g
(1 kg = 4,38)
na zakwasie żytnim
299
549
Calzone z kurczakiem
Sztuka 150 g
(100 g = 2,86)
o smaku gyros
TYLKO TERAZ
899
SNACK TIME
Bułeczki
nadziewane
Opak. 270 g
(1 kg = 33,30)
różne rodzaje
pomidorami
B ruschettanzem
i parmeza
SKŁADNIKI
ncino
• 2 bagietki basto
z oliwkami
owe
• 2 pomidory malin
lub pół puszki
rów
krojonych pomido
PRZEPIS
• ząbek czosnku
• 2 łyżki startego
parmezanu
• świeża bazylia
• sól, pieprz
nóż pod kątem,
c
pokrój, prowadzą
tosterze
1. Bagietkę
i. Kromki opiecz w
ć podłużne kromk
aby uzyska
piekarniku.
lub na blaszce w
tkę, dopraw solą
ą kos
ry pokrój w drobn
odsącz
2. Pomido. Jeś
dorów w puszce,
li używasz z pomi
TYLKO TERAZ
169
Bastoncino
z oliwkami
Sztuka 90 g
(100 g = 1,88)
z oliwą z oliwek
i oliwkami (27,5%)
i pieprzem
w.
u i również dopra
je z nadmiaru sok
yj ząbkiem
ki z bagietki natrz
Podpieczone grzan
. Udekoruj
rów
do
mi
po
ę
każdą porcj
ej bazylii.
czosnku, nałóż na
ież
św
mi
ka
rmezanem i list
świeżo startym pa
3.
DANIE DLA
4
OSÓB
E
PRZYGOTOWANI
TRUDNOŚĆ
10
MIN
Informacja dotyczy wskazanego terminu i posiadanego zapasu (aktualna do czasu jego wyczerpania).
Zastrzega się prawo do pomyłek i błędów w druku. W takiej sytuacji ceny lub cechy towarów w gazetce/
na stronie internetowej mogą być niezgodne z cenami i cechami oferowanymi w sklepach.
5