Gazetka Biedronka - 10.10.2019 - 16.10.2019 - strona 20 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

Gazetka Biedronka - 10.10.2019 - 16.10.2019 - strona 20 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 20 ... 73
Gazetka Biedronka - 10.10.2019 - 16.10.2019 - Produkty w akcji - marchewka, cebula, boczek, pieprz, wino, sitko, szklanka, patelnia, ręcznik, fondue. Strona 20.
1 ... 20 ... 73

Przejrzyj gazetkę Biedronka, która jest aktualna od 10.10.2019 do 16.10.2019, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 72 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Biedronka, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 72. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Biedronka, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Biedronka:
Zobacz więcej

Produkty w tej gazetce

 
 
Biedronka OFICJALNY PARTNER WOLOWINA PO BURGUNDZKU Pchy 0800 g (2 opakowania) mięsa na fondue z udica woto- wego Kraina Mięs 01 marchew pokrojona na duże kawatki 01 mata cebula pokrojona na duże kawatkiO1 zqbek czosnku 0750 ml czerwonego wytrawnego wina O 30 ml oleju słonecz- nikowego O 15 g mąki Złote Pola 01 szklanka bulionu warzywnego Culineo O kilka gatazek natki pietruszki O sól, pieprz do smaku tonch 2019 O la belle vie! Dodatki: 075 g boczku Lardons Prouinces de France O 15 ml oliwy zoliwek Casa de AzeiteO 75 g pieczarek pokrojonych na mniejsze kawatki Mięso wymieszaj z marchwią, cebula i czosnkiem, zalej winem i odstaw na noc do lodówki Nastepnego dnia mięso i dodatki odsącz, wino zachowaj. W dużym garnku rozgrzej olej i podsmaż na nim kawatki mięsa, po 1 min z każdej strony. Dopraw solą i pieprzem, dodaj warzywa z marynaty i smaż jeszcze 3 minuty. Oprósz mąką, dobrze wymieszaj i smaż jeszcze minute. Podlej częścią wina z marynaty i bulionem, dodaj todyżki pietruszki (listki odtóż) i dus na malym ogniu przez 2-3 godziny, w razie potrzeby podlewając wodą lub bulionem. Gotowe mięso wyjmij z garnka, a sos przecedź przez sitko. Jeśli jest zbyt rzadki, gotuj przez chwile, aby odparować. Dopraw solą i pieprzem. Boczek zalej zimną woda i doprowadz do wrzenia. Odcedz, a nastepnie podsmaż na bardzo gorącej patelni. Odtóż na papierowy recznik. Na te samą patelnię wlej oliwę z oliwek i podsmaż na niej pieczarki na złoty kolor. Na koniec potącz ze sobą boczek, pieczarki, mięso i sos. 13 99 Mięso na fondue z udźca wołowego Kraina Mięs, 400 g ppak 3.5009 SUPERCENA Provinces E RANCE BOCZEK LARDONS Smake Becrek wieprsowy, wedsony, w kotkach wagry Pa W aneg 2 yylpe Mo Masa neo +4 Max 150g i aaVER& Ti Lekko wędzony surowy boczek produkowany we Francji od 1989r Pokrojony w praktyczną kostke. sprawdzi się jako dodatek do jajecznicy czy 549 SUPERCENA Boczek Lardons Fogak Provinces de France, 150 g 3,66 2/100 g makaronów 20/21

Biedronka gazetki

NAJ gazetki