ŚLIMAKI
Z CIASTA FRANCUSKIEGO
Z SOSEM POMIDOROWYM
PŁYN
I
K
A t r a d yc j i A
z
CE
SM
Francja
Sos
ze świeżych
pomidorów
z Prowansji
Szynka
z Bayonne
REFLETS
DE FRANCE
100 g
REFLETS
DE FRANCE
350 - 430 g
różne rodzaje
11,60 - 14,26/kg
ciasto francuskie,
2 łyżki przecieru pomidorowego,
2 ząbki czosnku,
szczypta oregano,
pieprz,
sól
4
Czosnek wycisnąć do przecieru.
Rozwinąć ciasto, posmarować
przecierem, omijając brzegi.
Posypać oregano, pieprzem
i solą. Brzegi posmarować
wodą, by ciasto łatwiej się
skleiło. Całość zrolować
i pokroić na ok. 15 równych
części, a następnie rozłożyć na
blaszce wyłożonej papierem.
Piec 15-20 min w temp. 180°C.
15 49
opak.
99
szt.
Warto
spróbować…
Kiełbasa
sucha
z Auvergne
Konfitura figowa
wspaniale smakuje
w połączeniu z szynką
z Bayonne
i kozim serem.
REFLETS
DE FRANCE
300 g
2 rodzaje
66,63/kg
19 99
opak.
REFLETS
DE FRANCE
Ciasteczka
kruche
z Normandii
Konfitura
figowa
z Prowansji
REFLETS
DE FRANCE
175 g
3,99/100 g
REFLETS
DE FRANCE
325 g
30,74/kg
699
opak.
W zależności od rodzaju sklepu sieci Carrefour dostępność produktów może się różnić od tej prezentowanej w gazetce.
Wszystko, co Cię interesuje, znajdziesz na carrefour.pl.
9 99
to kolekcja
regionalnych
specjałów francuskich
dostępnych wyłącznie
w Carrefour. Produkty
Reflets de France
są wytwarzane
tradycyjnymi
metodami w oparciu
o oryginalne
receptury.
szt.
3