Włochy
Spód do pizzy przygotować
zgodnie z instrukcją na
opakowaniu, podpiec,
nasmarować oliwą ze
zgniecionym czosnkiem, posypać
przyprawami. Na wierzch
położyć szynkę oraz pokrojony
ser mozzarella. Wstawić
do piekarnika. Piec ok. 12-15 min
w temp. 180°C.
Pizzę posypać rukolą.
w
spód do pizzy,
pół kulki sera mozzarella,
garść rukoli,
8 plasterków szynki parmeńskiej,
ząbek czosnku,
łyżeczka oliwy,
szczypta bazylii,
szczypta oregano
hni
uc
E
Z
R
I
Z
I
P Twojej k A
PIZZA Z SZYNKĄ
PARMEŃSKĄ
Wołowina
na spaghetti
9 49
opakowanie
MAP
400 g
23,73/kg
Paluszki
grissini
120 g
2 rodzaje
3,21/100 g
opak.
3
85
opak.
Mąka
do pizzy
5
DIVELLA
1 kg
Placki
piadina
Baza
do pizzy
LA SFOGLIATA
360 g
25,53/kg
PIADINA
420 g
23,31/kg
75
979
9 19
szt.
opak.
1/2 LITRA PIWA ZAWIERA 25 GRAMÓW
CZYSTEGO ALKOHOLU ETYLOWEGO
SPRZEDA˚ ALKOHOLU OSOBOM
SPRZEDA
DO LAT 18 JEST PRZEST
PRZEST¢PSTWEM
PSTWEM
opak.
Mąka do pizzy
PRIMO GUSTO
500 g
7,38/kg
3 69
opak.
Warto
spróbować…
Upieczony
w skórce czosnek
nabiera słodkiego
posmaku.
Piwo
MORENA
CLASSICA
0,66 l
butelka
bezzwrotna
12,11/l
7
99
szt.
Sos do pizzy
CIRIO
190 g
1,99/100 g
3
79
szt.
W zależności od rodzaju sklepu sieci Carrefour dostępność produktów może się różnić od tej prezentowanej w gazetce.
Czosnek
Carrefour
2 szt.
2 99
opak.
9