groszek
Brownie
z fasoli
Pełny zakupów.
Pełny inspiracji.
Przygotowanie:
1. Piekarnik nagrzej do 170°C.
Fasolę przepłucz wodą, odcedź i odsącz. Zblenduj razem z kakao,
daktylami, syropem klonowym, cukrem pudrem, proszkiem
do pieczenia i sodą.
3. Dodaj jajka, banany i olej kokosowy. Zblenduj na gładką masę
i dodaj pokrojone suszone śliwki. Wymieszaj.
Gotową masę przelej do niewielkiej kwadratowej formy
i piecz przez ok. 1h 10 min.
399
1 szt.
Goplana
5. W międzyczasie przygotuj polewę czekoladową. Czekoladę
połam na kawałki i rozpuść ją w mleku w kąpieli wodnej lub
w mikrofalówce. Wymieszaj.
6 Brownie wyjmij z piekarnika, ostudź i polej przygotowaną polewą.
Podawaj udekorowane bakaliami.
4.89
1 szt.
GORZKA
Czekolada Goplana
Klasyczna Gorzka
90 g 4,43 zł/100 g
COLIAN
Mleko świeże 2%
b/laktozy PET
11
SM MLEKPOL
369
1szt.
FASOLA CZERWON
faciate
Jamar
Fasola Jamar
wybrane rodzaje
400/220 g;
0,92/1,68 zł/100 g
JAMAR
079
1op.
blacha 15x20 cm
Odwiedź nas na
ŚWIEŻE
20%
PRODUKT Z LOTERII
PRODUKT Z LOTERII
Cukier wanilinowy,
proszek do pieczenia
Kamis
15-16 g; 4,94-5,27 zł/100g
MCCORMICK
KAMIS
-CUKIER
WANILINOWY
1,5 godziny łatwe
4.59
1 szt.
Lista zakupów:
O2 puszki czerwonej fasoli
Jamar
01łyżeczka proszku do pieczenia
Kamis
Zobacz nasze sprawdzone przepisy na
► YouTube Kuchnia TV groszek
Cukier Puder Diamant
400 g; 11,48 zł/1 kg
PFEIFER & LANGEN
01 łyżeczka cukru pudru
Diamant
O½ łyżeczki sody oczyszczonej
O 12 daktyli bez pestek
O 12 suszonych śliwek
O 5 łyżek kakao
O 3 łyżki syropu klonowego
02 banany
04 jajka
02 łyżki oleju kokosowego
Polewa:
O szklanki mleka Łaciate
bez laktozy
0 100 g czekolady deserowej
O bakalie do dekoracji
sklepy_groszek_official
DIAMANT
CUKIER
PUDER
GEALRY DO WYPIEKION
3
30
30