|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
polędwica, polędwiczka wieprzowa |
Polędwiczka wieprzowa - do smażenia lub duszenia 1 kg
|
|
|
filet z piersi kurczaka |
Filet z piersi polskiego kurczaka 1 kg
|
|
|
boczek wieprzowy, boczek, mięso wieprzowe |
Boczek wieprzowy łuskany - bez kości, ze skórą, do pieczenia lub do gotowania z kapustą 1 kg
|
|
|
golonka z indyka, mięso z indyka |
Golonka z indyka 1 kg
|
|
|
skrzydełka z kurczaka |
Skrzydła z polskiego kurczaka 1 kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|