|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
mięso wołowe, udziec wołowy |
Udziec wołowy - ekstra, na rolady lub gulasz, doskonały do pieczenia 1 kg
|
|
|
golonka wieprzowa, mięso wieprzowe |
Golonka wieprzowa przednia - najlepsza do pieczenia lub na galaretę 1 kg
|
|
|
boczek wieprzowy, boczek, mięso wieprzowe |
Boczek wieprzowy - z kością, ze skórą, do pieczenia lub wędzenia 1 kg
|
|
|
mięso wieprzowe, polędwica, polędwiczka wieprzowa |
Polędwiczka wieprzowa - do smażenia lub duszenia 1 kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|