|
Produkt | Opis |
Ważność
|
Cena
|
---|---|---|---|
mięso wołowe, polędwica |
Wołowina irlandzka - polędwica cygańska 1 kg
|
|
|
jagnięce łopatka, mięso jagnięce |
Jagnięcina irlandzka - łopatka 1 kg
|
|
|
jagnięce górka, mięso jagnięce |
Jagnięcina irlandzka - górka 1 kg
|
|
|
salami |
Salami francuskie pierścień - 100 g salami wyprodukowano z 94% mięsa wieprzowego 400 g opakowanie (=1 KG 37,48)
|
|
|
salami |
Salami Milano 100 g opakowanie - (=1 KG 49,90)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|