Rozpalanie grilla
Rozpalanie grilla
1)
(2) przy pomocy
kominka
przy pomocy
termometr
podpatki
ruszt
zeliwny
Uióz węgiel lub brykiet
w stos na dnie grilla.
Owypełnij komin brykietem
lub weglem drzewnym.
Padlej stos podpatka płynna
OUmieść na dnie grilla 2-3
kostki podpałki, nastepnie
postaw komin
na podpałkę.
O
ochrona
przed
oparzeniami
© Po około 20-30 minutach
brykiet lub wegiel pokryje
się warstwa popiolu,
rozsyp go równomiernie
na dnie grilla.
O Podpal podpałke za pomocą długiej
zapałki lub specjalnej zapalarki,
529,
Grill weglowy Angular XL
wym.: 103 x 64,5 x 104 cm, wym. rusztu: 57,5 x 42 cm,
mat. wykonania: stal, płynna regulacja wys rusztu
kod: 45988110, dostępne również
Grill weglowy Angular L, kod: 84311442
Grill weglowy Angular XXL, kod: 45988075
Przydatne akcesoria –
Stojak
do podudzi 49,99
wym: 38 x 18 x 15,8 cm
kod: 44636536
Rękawica
do grillowania
Naterial 35,99
wym: 38 x9 cm
kod: 82741497
Miech
do rozpalania
grilla> 49,99
wym.: 42 x 16 cm
kod: 45347946
NATERIAL
Kamień solny
do pieczenia
na grillu 49,99
wym. 20 x 10 cm
kod: 45347876
Kominek do
rozpalania
37,99
Śr: 17 cm, kod: 45933720
Dmuchawa
do grilla> 6,99
wym. 32,2 x 21,7 cm,
mat. wykonania: plastik
kod: 45933503
Dmuchawa
ręczna do grilla 14,99
wym.: 24 x 8 cm
kod: 45933426
Grille weglowe 65