Rozpalanie grilla
przy pomocy
podpatki
Rozpalanie grilla
przy pomocy
kominka
1
KROK
KROK
Utóż węgiel lub brykiet
w stos na dnie grilla.
Wypełnij komin brykietem
lub węglem drzewnym.
3
2
KROK
KROK
Umieść na dnie grilla 2-3 kostki
podpałki, następnie postaw komin
i podpal podpałkę.
Podlej stos podpałka płynną.
3.
KROK
Podpal podpałkę za pomocą długiej
zapałki lub specjalnej zapalarki.
Rozprowadź równomiernie
rozpalony opał.
1. Grill węglowy Angular XL 699,- wym: 103 x 64,5 x 104 cm, wym. rusztu: 57,5 x 42 cm, mat.
wykonania: stal, płynna regulacja wys, rusztu, kod: 45988110 2. Termometr na baterie 54,99
wym.: 20 x 6 cm, kod: 45934161 3. Szpikulce do szaszłyków 16,99 kod: 45933643 4. Widelec
do grillowania 29,99 kod: 45933685 5. Szczypce do grillowania 29,99 kod: 45933713
Akcesoria do grilla
1
3]
5
NATERIAL
OLANDMANN
1. Prasa do hamburgerów 29,99 kod: 82799388 2. Kamień do pizzy 79,99 kod: 45933230 3. Kamień solny 49,99
kod: 45347876 4. Kosz do grillowania warzyw 39,99 wym.: 35 x 30 x6 cm, kod: 81966310 5. Kominek do rozpalania 64,99
śr: 19 cm, kod: 81966436 6. Rękawica do grillowania Naterial 39,99 kod: 827414977. Pudełko na zrębki 79,99 kod: 80083381
8. Dmuchawa do grilla 7,99 kod: 45933503 9. Dmuchawa ręczna do grilla 16,99 kod: 45933426
Grille węglowe
77