Gatezka Makro Wrzesień 2020 - strona 43 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 43 ... 56
Gazetka Makro - Produkty w akcji - roszponka, chleb, salami, pieprz, słoiczki, łyżka. Strona 43.
1 ... 43 ... 56

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od - do -, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 55 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 55. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:

Produkty w tej gazetce

 
 
Kanapka z mostkiem i burakiem Składniki: 4 kromki chleba pszennego 2 jajka 2 żółtka 2 garści reszponki 100 ml mleka 1 łyżka masła 2 szczypty wędzonej papryki pieprz, 30 g soli, tymianek 800 g mostku wołowego 1 słoik buraków Old Friends Kimchi 3 łyżki miodu 4 łyżki sosu sojowego jasnego 6 plastrów włoskiego pikantnego salami no spianaty Mostek nacieramy solą, pieprzem i tymiankiem Zawijamy w pergamin i folię aluminiową i pieczemy w piekarnikiu nagrzanym do 95 stopni C przez 8 godzin na środkowej półce w brytfance. Gotowe mięso studzimy i kroimy w plastry. Salami prażymy na pergaminie w piekarniku nagrzanym do 180 st C przez około 8-10 min. Sos sojowy mieszamy z miodem do uzyskania sosu w konsystencji karmelu. Jajka mieszamy z mlekiem, wędzoną papryką i szczyptą soli, maczamy chleb i smażymy na rumiany kolor na maśle z obu stron. Mostek w plastrach podgrzewamy w małej ilości bulionu lub wody. Chleb przekładamy mostkiem, roszponką, burakami kiszonymi i polewamy karmelem sojowym. Dla podbicia wrażeń smakowych podajemy parzone żółtko jajka i plastry prażonego salami. 43

Makro gazetki

NAJ gazetki