Gatezka Makro Wrzesień 2020 - strona 51 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 51 ... 56
Gazetka Makro - Produkty w akcji - książka, top. Strona 51.
1 ... 51 ... 56

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od - do -, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 55 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 55. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:

Produkty w tej gazetce

 
 
Dzięki! David Gaboriaud Jakub Kaftański Magda i Zuza Rzymanek Kornel Kisala Inessa KIm Janek KIlański Jurek Sobieniak Maciej Bednarek Jedną z najpiękniejszych rzeczy w kuchni i przy produkcji żywności jest to, że można tam spotkać i poznać rzeszę wspaniałych Ludzi. Ciepłych, szczerych oddanych i ciężko pracujących. To chyba jedna z największych wartości za jaką jesteśmy wdzięczni jako zespół. Old Friends to Mira, Sebastian i Grzegorz. To także Monika i Hania, których nie widać na co dzień, a to one głównie działają na produkcji. Do pracy nad tym ebookiem postanowiliśmy zaprosić naszych Kumpli, znajomych, Przyjaciół i Koleżanki; Inessę Kim – Polkę, Kazaszkę, Koreankę. Szefową kuchni. Autorkę książki Koreański Ferment o KIMCHI, życiu i gotowaniu. Inessa działa z nami od początku i wspiera nas jak mało kto. Dzięki. Zawsze będziemy o tym pamiętać! Zuze i Magdę Rzymanek z Wege Sióstr – znamy się od lat. Dziewczyny produkują genialne roślinne serki, które uwielbiamy. Podobnie jak my są małym młodym producentem i jak możemy to działamy razem. 5 dla Was! Skoro Wege Siostry to i Mięsny Brat – Jurek Sobieniak (Sypka Mąka), którego możecie również oglądać jako 1/2 duetu w M jak Mięso w Kuchni +. Jurek, wielkie dzięki, że znalazłeś czas dla nas! Kornel Kisała na co dzień działa w Kroważywa to największa w Polsce sieć wege burgerowni. Kiedy okazało się, że nasze kimchi będzie w Ich menu cieszyliśmy się jak dzieci. Mało być na chwile, zostało na dłużej. Dziękujemy - to dla nas zaszczyt! David Gaboriaud francuz, polak, kucharz, sportowa dusza , Pan szeroki uśmiech. Regularnie zajada kimchi na śniadanie. Wiem bo oglądam InstaStories. Początkowo zapowiadał się z kulebiakiem w cieście francuskim i kimchi, a stanęło na brioche. Piękne. A na kulebiaka czekamy. Dzięki David! Będąc w Japonii spotkałem delegacje z Wrocławia na ramenowej podróży studyjnej. Byli na chwilę przed otwarciem Okami – wrocławskej Ramenowni. Maciek Bednarek był odpowiedzialny za kuchnie. Pamiętam z jakim zapałem studiowali japońskie kulinaria. Nasze kimchi gościło chwilę w Ich menu. Mamy nadzieje, że wróci, a my spotkamy się w mieście stu mostów. Dzięki Maciek. Super przepis. Janka Kilańskiego poznałem w Top Chefie, śledziłem później Jego losy bo zrobił na mnie nie lada wrażenie. Dynamiczny, kreatywny, precyzyjny, profesjonalista z pozytywnym nastawieniem. Od ponad dwóch lat jest szefem i współwłaścicielem Neon Street Food Baru w Gdyni, ostatnio także Noodli i Neon Deli. As. Dzięki Janku! Zdziałamy coś jeszcze wierze! Jakub „Kaftan” Kaftański – jak zrobił BAO z tofu na naszej premierze Old Friends w Food Labie to zapamiętałem je do dziś. I nadal uważam, że patent jest to przedni. Gdybyście zapragnęli autorskiej kuchni z azjatyckim twistem, drineczka lub po prostu się zrelaksować na Powiślu lub obok Luny – szukajcie Cool Cata – kultowa skejtowo streetfoodowa miejscówka z Kaftanem za sterem. Dzięki Chef! 51

Makro gazetki

NAJ gazetki