Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 11 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 11 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 11.
1 ... 11 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: TOMASZ TRACZ Edamame Huиттus porcje Sposób przygotowania: Edamame MAKRO Chef 200 g Tahini 100 g Czosnek 10 g 1. Edamame gotujemy w osolonej wodzie przez około 5 minut. Po ugotowaniu Sok z cytryny Rioba 20 ml Oliwa z oliwek przekładamy do wody z lodem, aby jak najszybciej je ostudzić dzięki czemu nie straci koloru. Wodę z gotowania zachowujemy. MAKRO Chef 50 ml 2. Gdy strąki ostygną, wyłuskujemy z nich ziarna i przektadamy je do pojemnika Dymka 10 g blendera kielichowego. Następnie miksujemy z pozostatymi sktadnikami poza Sól ARO 2 g oliwą i z odrobiną wody pozostałej po gotowaniu, aby uzyskać pożądaną, gładką Pieprz czarny ARO 2g konsystencję. 3. Przyprawiamy solą i pieprzem. 4. Gotową pastę polewamy niewielką ilością oliwy. AUTOR: TOMASZ TRACZ Oliwki marynowane z ziołami i pieczonym czosnkiem porcje Sposób przygotowania: Oliwki zielone MAKRO Chef 100 g 1. Oliwki odsączamy z zalewy solankowej i osuszamy. 2. Czosnek zawijamy w folię aluminiową z odrobiną oliwy z oliwek, tymianku i rozmarynu. Przektadamy na blaszkę do pieczenia i pieczemy w piekarniku Oliwki czarne MAKRO Chef 100 g Tymianek cięty MAKRO Chef 15 g Rozmaryn cięty MAKRO Chef 15 g Oliwa z oliwek rozgrzanym do 160°C. przez 1 godzinę. 3. Po upieczeniu czosnek oczyszczamy, a upieczone ząbki czosnku przekładamy do rondelka z oliwą, do której dodajemy tymianek, rozmaryn i oregano. 4. Całość delikatnie podgrzewamy, aż przyprawy zaczną wydzielać aromat, dodajemy oliwki i ponownie podgrzewamy. Następnie odktadamy na bok do ostygnięcia. 5. Po ostygnięciu oliwki przektadamy do słoika i przechowujemy w lodówce. MAKRO Chef 100 ml Oregano MAKRO Chef 15 g Czosnek 30 g Sól 2g

Makro gazetki

NAJ gazetki