Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 102 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 102 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 102.
1 ... 102 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura Sascher z palonej białej czekolady Sposób przygotowania: Biała czekolada 120 g 1. 70 gram białej czekolady wkładamy na pergaminie lub macie silikonowej do pieca Orzechy laskowe MAKRO Chef 60 g rozgrzanego do 150° C na 15 min. Po upieczeniu rozgrzebujemy widelcem, aby Masto ARO 25 g powstała kruszonka. Masto klarowane 10g Sól 2g 2. Orzechy laskowe siekamy i uktadamy na macie silikonowej lub pergaminie, następnie umieszczamy w piecu do sprażenia w temp. 150° C na 16 min. 3. Pozostałą białą czekoladę rozpuszczamy z mastem i tączymy z pozostałymi składnikami do utworzenia jednolitej masy. 4. Rozpłaszczamy równo pomiędzy 2 matami silikonowymi i wstawiamy do zamrażarki do ustabilizowania i stężenia. 5. Wykrawamy spody wielkości foremek, w których przygotowujemy mus i przechowujemy w zamrażarce. 6. Cały pozostały sascher blendujemy na kruszonkę, którą użyjemy do wydania lodów. Złożenie Sposób przygotowania: Lody waniliowe MAKRO Chef ok. 160 g 1. Ciastko oblane glasażem umieszczamy na wyciętym sasherze i przektadamy na talerz. 2. Wysypujemy łyżkę kruszonki i na niej umieszczamy rocher z lodów waniliowych MAKRO Chef. AUTOR: SYLWIA BOCHOWICZ-KUBIAK Bawarka owsiana porcja Sposób przygotowania: Herbata czarna Rioba - 1 szt Napój owsiany - 300 ml Cukier muscovado -1 tyżeczka 1. Herbatę zalewamy gorącą wodą do % objętości szklanki, musimy zostawić miejsce na napój owsiany. 2. Dodajemy odrobinę cukru do herbaty (pół łyżeczki). 3. Napój owsiany spieniamy pod dyszą parową w ekspresie. 4. Ciepły napój owsiany dolewamy do herbaty. Piankę owsianą dekorujemy pozostałym cukrem. 100

Makro gazetki

NAJ gazetki