Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 107 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 107 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 107.
1 ... 107 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: ZBIGNIEW SONIK 10 Ciasto jaglane z rabarbarem porcji Sposób przygotowania: Kasza jaglana MAKRO Chef 250 g Woda kokosowa 400 ml 1. Rabarbar rozmrażamy. 2. Kaszę jaglaną płuczemy w zimnej wodzie, odcedzamy i przektadamy do Mieko kokosowe MAKRO Chef 150 ml rozgrzanego rondelka. Prażymy przez około 4 minuty. 3. Następnie zalewamy wodą kokosową, dodajemy 50 g cukru trzcinowego oraz Jajka L ARO 2 szt. Olej rzepakowy ARO 40 ml Cynamon mielony Jaika cynamon i gotujemy na wolnym ogniu cały czas mieszając, aż kasza będzie miękka. 4. Jajka ubijamy z cukrem i solą na puszystą masę. MAKRO Chef 3 g Rabarbar 600 g 5. Ugotowaną kaszę jaglaną przektadamy do wysokiego pojemnika i blendujemy z mlekiem kokosowym, olejem rzepakowym, sodą oczyszczoną i masą jajeczną na Cukier trzcinowy MAKRO Chef 150 g Soda oczyszczona ARO 10 g Sól ARO 2 g jednolitą masę. Przelewamy do tortownicy o śr. 22 cm. 6. Tortownicę przekładamy na blachę, wkładamy do nagrzanego do temp. 180°C piekarnika i pieczemy przez około 40 minut. 7. W czasie pieczenia ciasta rozmrożony rabarbar odsączamy z wody na sitku, przekładamy do miski i mieszamy z 100 g cukru trzcinowego, a po uptywie okoto 40 minut przekładamy na gorące ciasto i pieczemy jeszcze przez około 30 minut. 8. Gotowe ciasto przektadamy na kratkę w tortownicy i pozostawiamy do catkowitego wystudzenia. 9. Zimne ciasto wyjmujemy z formy i porcjujemy na kawałki w kształcie trójkątów. 105

Makro gazetki

NAJ gazetki