Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 109 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 109 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 109.
1 ... 109 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: ZBIGNIEW SONIK Ciasto buraczane 10 Z czarną porzeczką porcji Sposób przygotowania: Maka pszenna typ 550 MAKRO Chef 200 g Buraki czerwone ugotowane 300 8 1. Porzeczki rozmrażamy. 2. Ugotowane buraki ścieramy na tarce o drobnych oczkach do dużej miski. 3. Jajka ubijamy z cukrem trzcinowym i mielonym anyżem. Kakao 30 g Czekolada mleczna ARO 100 g Olej rzepakowy ARO 50 g Jaika L ARO 4. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i łączymy z 200 g rozmrożonej porzeczki, następnie przekładamy do startych buraków. Dodajemy ubite jajka, 0 3 szt. Cukier trzcinowy przesianą mąkę, kakao, sodę i proszek do pieczenia. 5. Catość mieszamy łyżką na jednolitą na masę i przekładamy do kwadratowej MAKRO Chef 20 g Czarna porzeczka 1 kg Miód gryczany formy o boku 22 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Przektadamy na blachę, wktadamy do nagrzanego do temp. 170°C pieca i pieczen yprzez około 35 minut. MAKRO Chef 50 g 6. Upieczone ciasto wyjmujemy z pieca i pozostawione w formie przekładamy na Soda oczyszczona ARO 4 g Proszek do pieczenia ARO 4g Anyż mielony 2 g kratkę do wystudzenia. 7. 800 g porzeczek przekładamy do garnka, dodajemy miód gryczany, agar i podgrzewamy do temp. około 90°C cały czas mieszając. Po całkowitym Agar 8 g rozpuszczeniu agaru przelewamy na wystudzone ciasto równomiernie rozprowadzając je na górze i pozostawiamy do zastygnięcia. 8. Gotowe ciasto wyjmujemy z formy i serwujemy pokrojone w kwadraty. 107

Makro gazetki

NAJ gazetki