Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 114 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 114 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 114.
1 ... 114 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura Ciastko z białej czekolady Sposób przygotowania: Czekolada biata 100 g 1. Płatki rozgniatamy w moździerzu. Płatki kukurydziane 10 g 2. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i dodajemy pokruszone płatki. 3. Masę szprycujemy do form silikonowych lub na matę o odpowiednim kształcie i pieczemy w 140°C przez 12-15 minut na jasno- brązowy kolor. Po wyjęciu z piekarnika wstawiamy na pół godziny do lodówki. Patissiere jogurtowy Sposób przygotowania: Żóttko 4 szt. Cukier biaty 32g 1. Żóttko, cukier, skrobię i mąkę mieszamy dokładnie razem w rondelku. Skrobia ziemniaczana 15 g 2. Powstałą masę zalewamy mlekiem i zagotowujemy cały czas mieszając do Maka pszenna 23 g Mleko 280 g Masto 25 g konsystencji budyniu. 3. Ściągamy z palnika i przelewamy do suchego naczynia od czasu do czasu mieszając, aby nie powstał kożuch, następnie przy temp. 40° C wkręcamy zimne Jogurt typu greckiego 30 g masto pokrojone w kostkę o boku 1 cm i jogurt. 4. Tak przygotowany krem przektadamy do rękawa cukierniczego. Wykończenie Sposób przygotowania: Mięta świeża do dekoracji 1. Babkę układamy na ciastku z czekolady. 2. Po jej brzegu układamy konfiturę z fasolą. 3. W środek szprycujemy krem. 4. Całość dekorujemy listkami mięty. 112

Makro gazetki

NAJ gazetki