Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 13 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 13 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 13.
1 ... 13 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: TOMASZ TRACZ Sałatka z pieczonych buraków, śliwek i orzechów pekan z serem feta porcje Sposób przygotowania: Burak mini 300g Śliwki MAKRO Chef 100 g 1. Wcześniej umyte buraki owijamy folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika Oliwa z oliwek nagrzanego do 180" C. na 1-1,5 godziny. Po upieczeniu buraki wyciągamy z folii, MAKRO Chef 25 ml kroimy w pół i przekładamy do miski do wystudzenia. Miód gryczany MAKRO Chef 20 g r feta MAKRO Chef 50 g 2. Śliwki kroimy w pół i dodajemy do buraków. 3. Orzechy prażymy na suchej patelni przez 2-3 minuty i również dodajemy do miski z Musztarda Dijon 10 g Sok z cytryny 5 ml Ocet winny czerwony 50 ml Orzechy pekan 20 g Mięta MAKRO Chef 20 g Sól 2g pozostałymi sktadnikami. 4. Do szklanki wlewamy oliwę i sok z cytryny, dodajemy musztardę, miód oraz sól. Całość doktadnie mieszamy i odstawimy na kilka minut. 5. Do burakówi śliwek dodajemy przygotowany sos i całość dokładnie mieszamy. Sałatkę podajemy z tostowanymi orzechami pekan, pokruszonym serem feta i liśćmi mięty. AUTOR: TOMASZ TRACZ Sałatka z pieczonych marchewek, jabłek, soczewicy z chili i cytryny porcje Sposób przygotowania: Marchew 300 g Jabtko 100 g 1. Piekarnik rozgrzewamy do 180° C. Dobrze umytą, ale nieobraną marchewkę Oliwa z oliwek przekrajamy wzdłuż na pół. Przektadamy na blaszkę do pieczenia, dodajemy oliwę MAKRO Chef 25 ml z oliwek, sól i pieprz, a następnie catość mieszamy. Pieczemy przez 25-30 minut do Soczewica Czarna ARO 100 g Chili czerwone 10 g miękkości. Uważajmy, aby marchew się nie rozgotowała. Cytryna MAKRO Chef 20 g Czosnek 10 g Miód Gryczany MAKRO Chef 10 g 2. Soczewicę gotujemy ok. 25min. 3. Ocet i oliwę wlewamy do miski. Dodajemy miód, posiekane chili, czosnek, imbir oraz sok z cytryny. Wszystkie składniki mieszamy, aby uzyskać dresing. Imbir 10 g 4. Ugotowaną soczewicę przekładamy do dużej, ptytkiej miski, dodajemy upieczoną Sok z cytryny Rioba 5 ml Ocet balsamiczny MAKRO Chef 50 ml marchewkę oraz dresing. Całość dobrze mieszamy. 5. Jabłko i cytrynę przekrajamy na pót i kroimy w cienkie plasterki i zapałki. 6. Catość podajemy na talerzu, w półmisku lub na desce z liśćmi mięty i kolendry. Kolendra MAKRO Chef 20 g Mieta MAKRO Chef 20 g Sól 2g 11

Makro gazetki

NAJ gazetki