Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 124 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 124 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 124.
1 ... 124 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: MICHAŁ WĘCŁAWEK Sezamek z nasion i owoców goya na gorzkim karmelu z puree z marchwi i pomarańczy i szifonadą z cykorii i szałwii porcja Sezamek Sposób przygotowania: Stonecznik tuskany MAKRO Chef 15 g Pestki dyni MAKRO Chef 15 g Sezam czarny 30 g 1. Przygotowujemy mate silikonową rozłożoną na blasze oraz garnek o dużej powierzchni grzewczej. 2. W garnku wyprowadzamy suchy karmel. Po pełnym rozpuszczeniu cukru i Owoce goya 15 g Cukier 300 g delikatnym przypaleniu całą zawartość jak najszybciej wylewamy na matę silikonową do zastygnięcia. 3. Karmel po wystygnięciu blendujemy na puder w thermomix lub młynku do kawy i przesypujemy do suchej miski. 4. Wszystkie ziarna mieszamy razem z jedną tyżką pudru z karmelu. 5. Przekładamy do formy silikonowej o maksymalnej głębokości 4mm i oprószamy po całej powierzchni spudrowanym karmelem. 6. Przygotowane sezamki pieczemy w 150 "C około 10 minut do rozpuszczenia karmelu, po czym odkładamy w chłodne miejsce do zastygnięcia. Puree z marchwi Sposób przygotowania: Marchew obrana 1. Marchew kroimy w cienkie plasterki i podduszamy w maśle do miękkości. 2. Dodajemy otartą skórkę z pomarańczy oraz wyciśnięty sok. MAKRO Chef 200 g Masto ARO do smażenia Pomarańcza 1 szt. 3. Blendujemy na gładką masę doprawiając solą i przektadamy do suchego naczynia, przykrywając folią spożywczą „w kontakcie" po czym odstawiamy do lodówki. Wykończenie Sposób przygotowania: Cykoria 1 szt. 1. Szprycujemy na sezamek puree z marchwi i oprószamy świeżo- siekaną szifonadą z Szatwia doniczka MAKRO Chef 1 szt. cykorii i szatwii. 122

Makro gazetki

NAJ gazetki