Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 147 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 147 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - Produkty w akcji - olej kokosowy, kawa, filtr do kawy. Strona 147.
1 ... 147 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:

Produkty w tej gazetce

 
 
Receptura AUTOR: WOJCIECH URBAŃSKI I ROBERT PIASECKI From The Barrel porcja Szkto: Old Fashioned Forma lodu: Bryta lodu Fat wash to technika łączenia alkoholu z różnym tłuszczami mająca na celu nadanie nowych aromatów i wpłynięcie na jego teksturę przy zachowaniu klarowności. Rum Ciemny na Fat Wash Oleju Kokosowym 40 ml WOJCIECH URBAŃSKI, ROBERT PIASECKI Wódka Kawowa 10 ml Bitters Wiśniowy 3 dash Fat Wash Ciemny rum 300 ml Olej kokosowy 60 g Sposób przygotowania: Wanilia % laska 1. Wydrążamy nasionka z połowy wanilii. Wrzucamy na patelnię olej kokosowy, nasiona i pozostałość laski wanilii. 2. Lekko rozgrzewamy na wolnym ogniu, ale nie smażymy. Całość przektadamy do stoja i dodajemy alkohol, następnie szczelnie zamykamy i wstrząsamy. 3. Fat wash odstawiamy w ciepłtym miejscu na 24 godziny od czasu do czasu wstrząsając. Następnie umieszczamy stoik wraz z zawartością w zamrażalniku na 12 godzin. 4. Gdy warstwa tłuszczu zamarznie na powierzchni, przelewamy przez filtr do kawy aby pozbyć się drobinek ttuszczu i nasion. Wykończenie Sposób przygotowania: 1. Do szklanicy barmańskiej naktadamy lodu, następnie nalewamy wszystkie składniki i całość intensywnie mieszamy. 2. Gotowy koktajl przelewamy do szkła, w którym umieszczamy bryłę lodową. Dekorujemy skórka z pomarańczy i kawą. 145

Makro gazetki

NAJ gazetki