Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 22 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 22 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 22.
1 ... 22 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura Dżem z kaszanki i śliwki Sposób przygotowania: Kaszanka z wątróbka Fine Life 200g 1. Z kaszanki usuwamy osłonkę i widelcem rozdrabniamy na drobne kawałki. Sliwka suszona MAKRO Chef 2. Cebulę kroimy w piórka, a śliwki w paski. 100 g 3. Na patelni rozgrzewamy masto i powoli przesmażamy cebulę do momentu, aż Piwo porter 200 ml będzie miękka. Masto ARO 30 g Syrop klonowy 30 g Cebula biała MAKRO Chef 40 g 4. Dodajemy śliwki suszone i doktadnie mieszamy. 5. Wrzucamy rozdrobnioną kaszankę i wszystko razem przesmażamy zwiększając Sól, pieprz do smaku moc palnika. 6. Po zrumienieniu wszystkich elementów całość podlewamy piwem i dodajemy syrop klonowy. 7. Powoli dusimy do powstania jednolitej konsystencji dżemu. Doprawiamy solą i pieprzem. Złożenie Sposób przygotowania: Jaja MAKRO Chef 2 szt Frankfurterki wędzone MAKRO Chef 8 szt 1. Brioszki nacinamy wzdłuż pozostawiając łącznie na jednej krawędzi. 2. Pieczarki kroimy na grubsze plastry. Pomidor malinowe 3. Pomidory kroimy w plastry i solimy. Gdy puszczą płyn odsączamy i osuszamy. 4. Rozgrzewamy patelnię grillową oraz patelnię z mastem. MAKRO Chef 2 szt Boczek wędzony plastry ARO 8 szt 5. Na rozgrzanym maśle karmelizujemy pieczarki i odktadamy na ręcznik papierowy. Pieczarka brązowa 6. Jaja roztrzepujemy i namaczamy w nich brioszki, które smażmy na maśle po MAKRO Chef 8 szt pieczarkach do ścięcia jajka. 7. Na patelni grillowej grillujemy frankfurterki, pomidory i bekon. Masło ARO 80 g 8. Brioszkę smarujemy dżemem z kaszanki, a następnie uktadamy pieczarki. 9. Wykładamy gorące frankfurterki, przykrywamy zgrillowanym pomidorem i plastrami boczku, 10. Catość wykańczamy sosem z fasolki i tamaryndowca. 11. Podajemy zawinięte w pergamin. 20

Makro gazetki

NAJ gazetki