Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 4 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 4 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 4.
1 ... 4 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Spis treści Spis treści Spis treści Autorzy receptur 2 Masło z oliwą żubrową 33 4 Twarożek z duszoną cebulą i ziemistą czarnuszką 33 Bułki preclowe z konfiturą cebulową 5. Rogaliki z konfiturą z czarnego bzu 35 Rozdział I Dziel się jedzeniem, a podzielisz się szczęściem 36 Hummus z curry i mlekiem kokosowym 8. Rozdział IV Z mąki i nie tylko 37 Hummus z papryką czerwoną oraz pražonym czarnym sezamem 8 Carpaccio z ketchupem orzechowym, syropem Edamame Hummus sosnowym i grzybami Satatka z ośmiornicą, gruszką i maliną Zupa z kimchi z fasolą i jajem 9 39 Oliwki marynowane z ziołami i pieczonym czosnkiem Plater antipasto z domowej roboty grissini 9. 41 10 43 Sałatka z pieczonych buraków, śliwek i orzechów Bulion grzybowy z sercami drobiowymi 45 pekan z serem feta Satatka z pieczonych marchewek, jabłek, soczewicy z chili i cytryny Ceviche z przegrzebków na taco z tortilli z awokado, grejpfrutem i chili 11 Satatka nicejska z tuńczykiem w nori oraz ziemniakiem pieczonym w sianie 47 11 Krem z pieczonych batatów 49 Rozdział V Na początek jak znalazt, czyli przystawki 51 12 Precel z chorizo, pieczonymi pomidorami Strozzapreti z cukinią, baktażanem i groszkiem w pesto z wasabi Zielony napar - seler / zioła / herbata i ziołowym mascarpone 12 53 Rozdział II Najważniejszy posiłek dnia 13 zielona na lodzie 54 Ravioli z przegrzebkami, batatem i gorczyca Herbata dająca energię Kawa śniadaniowa przelewowa 14 mango z sosem z ginu i kawiorem Białe wino z tonikiem i jałowcem 15 55 Smoothie warzywne z edamame, mango i galangalem 16 Shake borówkowy z serkiem wiejskim, nasionami Inu i chia 56 Risotto z pieczonej dyni z serem kozim Calimocho Gnocchi batatowe z ricottą, szatwią i sosem 59 17 59 Brioszka z frankfurterkami, dżemem z kaszanki i śliwek, karmelizowanymi grzybami i sosem z fasolki z palonego masła 61 i tamaryndowca Kawa dla wegan 19 Napar ziotowy 61 21 Tagliatelle z sepią w sosie chrzanowym Tortilla z jajecznicą, awokado, kiełkami mung i sosem siracha z króliczymi nerkami w cieście Lemoniada na bazie soku z kiszonej kapusty 63 23 63 Tosty z wędzonym z jesiotrem, konfiturą z rokitnika i sałatką z jabłek Nowojorski sandwich z pieczonym rostbefem, musztardą ziarnistą i kruchą sałatą Sandwich z pieczonym indykiem, serem Talegio, salsą żurawinową i majonezem aromatyzowanym suszonymi pomidorami Lasagne z płatami tososia, jarmużem duszonym 24 na cydrzez kurkami i sosem szafranowym Różowe wino z wodą gazowaną i nutą Campari Makaron Trofie z pietruszkowym pesto i aterynką 65 65 25 67 Wino z kryształkami soli 67 Rozdział VI Na to czekatem, czyli dania główne 27 69 Kawy na wynos 28 Tonkatsu Ramen z wieprzowiną chashu 71 Gewrztraminer z kumkwatem i storczykiem 71 Rozdział III Pieczywo na stole, czyli bohater z dodatkami 31 Tofu w portobelo z puree z pigwy, szalotka w czarnym Chleb pomidorowy z prażonym słonecznikiem 32 pieprzu, prażoną cebulką i smażoną satatą rzymską 73

Makro gazetki

NAJ gazetki