Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 34 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 34 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 34.
1 ... 34 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
AUTOR: ZBIGNIEW SONIK Chleb pomidorowy z prażonym słonecznikiem Sposób przygotowania: Mąka pszenna typ 00 MAKRO Chef 270 g 1. Piekarnik rozgrzewamy do 180° C. Dobrze umytą, ale nieobraną marchewkę Mąka pszenna typ 550 MAKRO Chef 200 g przekrajamy wzdłuż na pót. Przektadamy na blaszkę do pieczenia, dodajemy oliwę Woda 180 ml z oliwek, sól i pieprz, a następnie całość mieszamy. Pieczemy przez 25-30 minut do Suszone pomidory w oleju ziołowym MAKRO Chef 100 g Cukier trzcinowy MAKRO Chef 6g Drożdże świeże ARO 20 g miękkości. Uważajmy , aby marchew się nie rozgotowała. 2. Soczewicę otujemy ok. 25min. 3. Ocet i oliwę wlewamy do miski. Dodajemy miód, posiekane chili, czosnek, imbir oraz sok z cytryny. Wszystkie składniki mieszamy, aby uzyskać dresing. Imbir mielony MAKRO Chef 6 g Sól ARO 6g 4. Ugotowaną soczewicę przekładamy do dużej, ptytkiej miski, dodajemy upieczoną Stonecznik tuskany ARO 100 g marchewkę oraz dresing. Całość dobrze mieszamy. 5. Jabłko i cytrynę przekrajamy na pół i kroimy w cienkie plasterki i zapałki. 6. Całość podajemy na talerzu, w półmisku lub na desce z liśćmi mięty i kolendry.

Makro gazetki

NAJ gazetki