Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 35 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 35 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 35.
1 ... 35 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: ZBIGNIEW SONIK 22 Masło z oliwą żubrową porcje Sposób przygotowania: Masto ARO 400g Oliwa extra virgin 1. Pestki dyni prażymy na suchej patelni. MAKRO Chef 100 ml 2. Oliwę podgrzewamy w małym rondelku z trawą żubrową i solą do temp. 50°C, Trawa żubrowa 30 g Sól ARO 3 g Łuskane pestki dyni MAKRO Chef 50 g następnie całość blendujemy i odstawiamy do całkowitego wystygnięcia. 3. Wystudzoną oliwę przecedzamy przez sito i Inianą ściereczkę do miski, następnie odstawiamy do lodówki na około 2 godziny. 4. Masło w temperaturze pokojowej przektadamy do dzierży i ubijamy mikserem przez około 8 minut. stopniowo dolewając oliwę żubrową, aż masło będzie puszyste. 5. Pestki dyni drobno siekamy. 6. Gotowe masło serwujemy z pestkami dyni. AUTOR: RAFAŁ ZARĘBA Twarożek z duszoną cebulą i ziemistą czarnuszką 15 porcji Sposób przygotowania: Twaróg krajanka MAKRO Chef 500 g 1. Czarnuszkę tostujemy na suchej patelni, po czym wysypujemy na płaską blaszkę Cebula obrana MAKRO Chef do ostygnięcia. Następnie rozcieramy w moździerzu. 100 g Olej rzepakowy ARO 50 ml Śmietana 18% MAKRO Chef 2. Na lekko rozgrzaną patelnię z olejem wrzucamy pokrojoną w kostkę cebulę. Delikatnie szklimy i odstawiamy do wystudzenia. 60 g Czarnuszka ziamo 20 g Sól do smaku 3. Twaróg łączymy ze śmietaną i cebulą, doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem. Pieprz czarny MAKRO Chef do 4. Po przetożeniu do naczynia, w którym będziemy serwować twarożek, oprószamy smaku go doktadnie czarnuszką. 33

Makro gazetki

NAJ gazetki