Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 45 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 45 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 45.
1 ... 45 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: RAFAŁ ZARĘBA Zupa z kimchi z fasolą i jajem porcji Sposób przygotowania: Kimchi 300 g Grzybki Shimeji 1 op. 1. Marchewkę kroimy w zapałki, cebulę w pióra, czosnek w płatki. Fasolę odsączamy Marchew obrana z zalewy. Zielone części dymki kroimy po długości i wrzucamy do wody z lodem na MAKRO Chef 150 g 20 minut. Cebula czerwona obrana MAKRO Chef 150 g 2. Kimchi kroimy w paski grubości ok. 0,5 cm. Czosnek obrany MAKRO Chef 50 g 3. W garnku rozgrzewamy olej i przesmażamy kolejno: marchew, cebulę, czosnek, kimchi. Catość zalewamy wywarem warzywnym i gotujemy przez 20min. Chili papryczki ostre 20 g Fasola biała ARO 200 g Jaja ARO 5 szt. Dymka MAKRO Chef 1 pęczek Bulion warzywny 4. Jajka gotujemy 3-5min. aby żółtko byłto półpłynne w środku. 5. Do garnka z warzywami i kimchi dodajemy białą fasolę i doprawiamy do smaku solą. MAKRO Chef 1 L 6. Na patelni z mocno rozgrzanym olejem krótko obsmażamy grzyby i pokrojone pod Olej rzepakowy ARO 80 ml Sól do smaku skosem chili. 7. Zupę serwujemy w miskach dodając połówkę jaja, smażone grzyby i dymkę. 43

Makro gazetki

NAJ gazetki