Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 49 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 49 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 49.
1 ... 49 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
AUTOR: TOMASZ TRACZ Sałatka nicejska z tuńczykiem w nori oraz ziemniakiem pieczonym w sianie porcja Sposób przygotowania: Polędwica z tuńczyka 120 g Nori 1 listek 1. Satatę dokładnie myjemy pod bieżącą, zimną wodą, a następnie osuszamy. 2. Polędwicę z tuńczyka rolujemy w skropionym wodą listku Nori. Następnie Ziemniak 100 g Pomidor cherry MAKRO Chef 50 g Fasolka szparagowa 50 g Pieprz czarny 2 g smażymy na rozgrzanej patelni z olejem po 1 minucie z każdej strony. Po usmażeniu, ostrym nożem kroimy w cienkie plastry. 3. Ziemniaki przektadamy do brytfanki wyłożonej sianem, przykrywamy pokrywką Oliwa z oliwek i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C. przez około 30-40 minut. Po MAKRO Chef 50 ml Mix satat MAKRO Chef 100 g upieczeniu przekrajamy w pót. Oliwki czarne 4. Fasolkę szparagową blanszujemy w osolonej wodzie do momentu, aż będzie MAKRO Chef 20 g Siano 100 g Bób MAKRO Chef 10 g miękka. Studzimy w wodzie z lodem, a następnie przekrajamy w poprzek. 5. Pomidorki, oliwki oraz kapary kroimy na pót lub zostawiamy całe wedtug uznania. Kapary MAKRO Chef 20 g Sól 2 g 6. Wszystkie składniki oprócz tuńczyka przektadamy do głębokiej miski, skrapiamy oliwą, przyprawiamy solą i pieprzem i dobrze mieszamy. 7. Tak przygotowaną satatkę układamy na talerzu, a na wierzch kładziemy usmażonego tuńczyka. 47

Makro gazetki

NAJ gazetki