Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 55 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 55 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 55.
1 ... 55 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: DARIUSZ KUCHARSKI Strozzapreti z cukinią, bakłażanem i groszkiem w pesto z wasabi porcje Pesto z wasabi Sposób przygotowania: Bazylia 40 g MAKRO Chef Orzechy nerkowca MAKRO Chef 40 g 1. Wasabi rozprowadzamy w zimnej wodzie do uzyskania konsystencji pasty. 2. Wszystkie składniki umieszczamy w moździerzu i ucieramy na gładką pastę. 3. Doprawiamy solą i pierzem. Czosnek 2 ząbki Ser twardy ARO 20 g Oliwa z oliwek extra virgin MAKRO Chef 60 ml Sól, pieprz do smaku Wasabi w proszku 8 g Makaron Sposób przygotowania: Makaron strozzapreti MAKRO Chef 400 g Cukinia 80 g Baktażan 80 g 1. Warzywa kroimy w drobną kostkę. 2. Baktażana solimy i odstawiamy na 30 min, a następnie odciskamy. 3. Rozgrzewamy oliwę na patelni. Groszek mrożony ARO 100g 4. Makron gotujemy al' dente we wrzącej, osolonej wodzie. 5. Na patelni podsmażamy pokrojone wcześniej warzywa. Oliwa ARO 10 ml Sól do smaku 6. Dodajemy groszek i doprawiamy solą oraz pieprzem. 7. W dużej misce umieszczamy pesto. 8. Gdy makaron będzie już ugotowany, wyjmujemy go z wody (nie odcedzamy, tylko zachowujemy wodę) i przerzucamy bezpośrednio z garnka do miski, a następnie mieszamy, aż ser w pesto się rozpuści i powstanie kremowy sos. 9. Jeśli będzie zbyt kleisty rozprowadzamy gorąca wodą z gotowania makaronu. 10. Dodajemy wcześniej przesmażone warzywa. 11. Wszystko doktadnie mieszamy i serwujemy. 12. Catość skrapiamy oliwą z oliwek extra virgin i posypujemy liśćmi świeżej bazylii. 53

Makro gazetki

NAJ gazetki