Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 58 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 58 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 58.
1 ... 58 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura Oliwka szczypiorkowa Sposób przygotowania: Szczypiorek MAKRO Chef 50 g Oliwa z oliwek extra virgin 1. Szczypiorek kroimy na 5 cm kawatki. 2. Przygotowujemy wrzątek i wodę z lodem. MAKRO Chef 150 ml 3. Szczypiorek blanszujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez 1 min., a następnie szybko chłodzimy w kąpieli lodowej. 4. Po ostudzeniu mocno odciskamy szczypiorek i umieszczamy w blenderze kielichowym z oliwą z oliwek. 5. Miksujemy na najwyższych obrotach przez 5 min., a następnie przelewamy przez gęstą gazę do pojemnika w celu przefiltrowania resztek szczypiorku. 6. Odstawiamy na noc. Złożenie Sposób przygotowania: Kryształowiec 10 g Kawior czarny 10 g 1. Pastę dzielimy na 3 części i rozwałkowujemy na prześwitujące, ale nie rozrywające się ptaty. 2. Wycinamy okręgi średnicy 8 cm. 3. Na jednym płacie umieszczamy 2 łyżki farszu pozostawiając dookoła 1 cm czystego brzegu. 4. Przy pomocy pędzelka delikatnie przesmarowujemy brzegi pasty odrobiną wody. 5. Przykrywamy płat z farszem drugim, pustym płatem i równo, ściśle sklejamy, nie pozostawiając w ravioli powietrza. 6. Wstawiamy wodę do gotowania ravioli. 7. W rondelku podgrzewamy sos. 8. Ravioli gotujemy w wrzącej osolonej wodzie ok. 5 min. 9. Na talerz wylewamy sos i wykładamy ravioli. 10. Całość dekorujemy kawiorem i kawałkami kryształowca. 11. Danie polewamy oliwką szczypiorkową. AUTOR: SYLWIA BOCHOWICZ-KUBIAK Białe wino z tonikiem i jałowcem porcja Sposób przygotowania: Wino biate 50 ml Tonik 50 ml 1. Do kieliszka lub szklanki wlewamy 50 ml wina i 50 ml toniku. Trawa cytrynowa 1 łodyga Limonka MAKRO Chef 1 plaster 2. Dodajemy zmiażdżoną trawę cytrynową, kuleczki jałowca i plaster limonki. Do ozdoby można użyć gałązkę świeżego tymianku. Owoce jałowca MAKRO Chef 8 szt. Tymianek świeży MAKRO Chef 1 gatązka 56

Makro gazetki

NAJ gazetki