Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 63 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 63 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 63.
1 ... 63 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: TOMASZ TRACZ Gnocchi batatowe z ricottą, szałwią i sosem z palonego masła porcje Sposób przygotowania: Bataty 300 g Serek ricotta 100 g 1. Bataty zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180° C Maka 00 100 g przez około 1 godzinę. Jaja ARO 60 g Sok z cytryny Rioba 10 ml Ocet winny biały 10 ml Szatwia MC 20 g Szczawik MC 20 g Sól 2g 2. Po upieczeniu przekrawamy i wydłubujemy miąższ, który przektadamy do miseczki. Dodajemy 1 żółtko, potowę sera oraz mąkę i całość dobrze mieszamy, a następnie wyrabiamy elastyczne ciasto. 3. Z ciasta formujemy małe kulki, a następnie na widelcu formujemy kształt gnocchi. 4. Gnocchi blanszujemy we wrzącej wodzie przez około 2-3 minuty. Następnie studzimy. 5. Na rozgrzanej patelni umieszczamy masło wraz z solą i podgrzewamy na średnim ogniu, aż zacznie się ładnie rumienić. 6. Żóttka, sok z cytryny i ocet przekładamy do miski i ubijamy na parze. Następnie stopniowo dodajemy masło ciągle ubijając. Tak przygotowany sos doprawiamy solą i pieprzem. 7. Gnocchi podsmażamy z odrobiną masła na patelni i serwujemy z sosem z palonego masła, pozostałtym serem ricotta oraz szatwią. AUTOR: SYLWIA BOCHOWICZ-KUBIAK Napar ziołowy porcja Sposób przygotowania: Herbata zielona Rioba 1 szt. Mięta świeża MAKRO Chef 2 gałązki 1. Herbatę parzymy w kubeczku lub czajniku. 2. Dodajemy liście mięty i szałwii oraz gałązkę rozmarynu. Wszystko parzymy ok. 8 Szatwia świeża min. MAKRO Chef 2 gałązki Rozmaryn świeży MAKRO Chef 1 gałązka 61

Makro gazetki

NAJ gazetki