Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 67 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 67 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 67.
1 ... 67 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: RAFAŁ ZARĘBA Lasagne z płatami łososia, jarmużem duszonym na cydrze z kurkami i sosem szafranowym porcja Sos szafranowy Sposób przygotowania: Śmietanka 309% MAKRO Chef 1. Szafran umieszczamy w winie, podgrzewamy i powoli odparowujemy. 2. Po odparowaniu ponad połowy ptynu dodajemy powoli śmietankę. Podgrzewamy 200 ml Białe wino wytrawne 100 ml Szafran 0,5 g Sól do smaku jeszcze przez 2 min. mieszając bez przerwy. 3. Doprawiamy solą. Złożenie Sposób przygotowania: tosoś filet 120 g 1. Łososia kroimy pod skosem na 3 plastry po 40 g. Doprawiamy solą i smarujemy z Makaron Lasagne MAKRO Chef 3 ptaty obydwu stron olejem. Wkładamy do pieca rozgrzanego do temp. 150° C na 3-5min. Jarmuž 80 g Cydr 100 i Szalotka 30 g 2. Makaron lasagne gotujemy al' dente w osolonej wodzie. 3. W rondlu rozgrzewamy olej i podsmażamy pokrojoną w kostkę szalotkę, po czym Czosnek obrany ząbki MAKRO Chef 3 st. dodajemy pokrojony w płatki czosnek i kurki. 4. Po 30 sekundach dodajemy umyty i pozbawiony grubych łodyg jarmuż, podlewamy cydrem i doprawiamy solą. Po 1 minucie catość jest gotowa. Kurki 10-15 szt. Sos szafranowy 50 ml Olej rzepakowy ARO 70 ml Sól i pieprz do smaku 5. Na talerzu układamy kolejne warstwy: łososia, makaronu, jarmużu i piętrowo składamy lasagne. 6. Całość wykańczamy sosem szafranowym. AUTOR: SYLWIA BOCHOWICZ-KUBIAK Różowe wino z wodą gazowaną i nutą Campari porcja Sposób przygotowania: Różowe wino 60ml Woda gazowana 40ml 1. Do kieliszka z lodem wlewamy kolejno: Campari, różowe wino i wodę gazowaną. Campari 20ml Lód 2 kostki 2. Dekorujemy gałązką z szyszkami chmielu. Gałązka z szyszkami chmielu do dekoracji

Makro gazetki

NAJ gazetki