Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 75 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 75 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 75.
1 ... 75 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: DARIUSZ KUCHARSKI Tofu w portobelo z puree z pigwy, szalotka w czarnym pieprzu pražoną cebulką i smažoną sałatą rzymską porcje Tofu Sposób przygotowania: Tofu naturalne 300 g 1. Tofu z obranym sezamem, startym imbirem oraz sosem sojowym blendujemy na Imbir 2 cm Sos sojowy jasny gładkie puree. MAKRO Chef 30 ml 2. Doprawiamy sokiem z limonki. Sezam ARO 20 g 3. Przekładamy do rękawa cukierniczego. Limonka MAKRO Chef 1 szt. Puree z pigwy Sposób przygotowania: Pigwa mrożona MAKRO Chef 100 g 1. Pigwę wktadamy do rondelka i zalewamy wodą, dodajemy cukier i gotujemy do miękkości. Woda 50 g Cukier 100 g Sól do smaku Miód wielokwiatowy ARO 30 g 2. Po ugotowaniu blendujemy na puree. 3. Doprawiamy miodem do osiągnięcia kwaskowatego i delikatnie słodkiego smaku. Szalotka w czarnym pieprzu Sposób przygotowania: Szalotka 8 szt. Sos sojowy jasny 1. Szalotkę obieramy i kroimy w piórka. MAKRO Chef 20 ml 2. Na patelni rozgrzewamy olej i przesmażamy szalotkę. Sos sojowy ciemny 20 ml Olej sezamowy 10 ml Cukier 15 g Chili 1 mata szt. Czosnek 2 ząbki 3. Zmniejszamy moc palnika i dodajemy pokrojone w drobną kostkę chili, czosnek oraz obrany imbir. 4. Smażymy wszystko razem do momentu, aż szalotka będzie miękka. 5. W miseczce mieszamy razem sosy sojowe, cukier oraz olej sezamowy. Olej rzepakowy ARO 30 ml Pieprz czarny mtotkowany MAKRO Chef 15 g 6. Zwiększamy moc palnika i dodajemy wymieszane sosy. 7. Szybko gotujemy do odparowania większości płynu i dodajemy pieprz młotkowany. 73

Makro gazetki

NAJ gazetki