Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 76 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 76 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - Produkty w akcji - portobello, olej rzepakowy, olej, miód, orzeszki, herbata czarna, Rioba, łyżka, szklanka. Strona 76.
1 ... 76 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:

Produkty w tej gazetce

 
 
Receptura Złożenie Sposób przygotowania: Portobello MAKRO Chef 4 szt. 1. Rozgrzewamy patelnię z olejem i uktadamy portobello. 2. Smażymy do karmelizacji i odwracamy grzyby. 3. Po obsmażeniu odwracamy ponownie i zmniejszamy moc palnika, i smażymy ok. Satata rzymska mini MAKRO Chef 2 szt. Prażona cebulka MAKRO Chef 20 g 10 min, až grzyby osiągną ciemny brązowy kolor. Olej rzepakowy ARO 20 g 4. Ściągamy z patelni i solimy. 5. Satatę rzymską koimy na pót, podsmażamy na patelni i doprawiamy solą. 6. Kapelusze grzybów nadziewamy tofu i uktadamy na talerzu. 7. Podgrzewamy puree z pigwy i wykładamy tyżkę obok grzyba. 8. Przesmażoną sałatę rzymską ściśle układamy obok pozostałych elementów. 9. Na satacie serwujemy szalotkę w czarnym pieprzu, całość posypujemy prażoną cebulką. AUTOR: SYLWIA BOCHOWICZ-KUBIAK Herbata z cytrynówką na miodzie z orzechami porcja Sposób przygotowania: Herbata czarna cytrynowa Rioba 1 szt. 1. Herbatę parzymy w dzbanku. Orzechy wtoskie MAKRO Chef 1 łyżka Miód Rioba 2 saszetki Cytrynówka 30 ml 2. Do szklanki wsypujemy łyžkę posiekanych orzechów i zalewamy je miodem do przykrycia. 3. Całość zalewamy gorącą herbatą i dodajemy cytrynówkę. * W wersji bezalkoholowej cytrynówkę można zastąpić sokiem z cytryny. 74

Makro gazetki

NAJ gazetki