Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 77 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 77 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 77.
1 ... 77 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: MICHAŁ WĘCŁAWEK Polędwiczka wieprzowa z kopytkami z topinamburu oraz grzybami w emulsji maślanej porcja Polędwiczka wieprzowa Sposób przygotowania: Polędwiczka wieprzowa 200 g Olej stonecznikowy ARO 10 g Sól ARO 50 g 1. Przygotowujemy solankę z 500 g wody i soli. 2. Polędwiczkę oczyszczamy i zanurzamy w solance na 20 minut, po czym osuszamy Woda 11 i rolujemy na kształt watka w folii spożywczej, następnie umieszczamy w worku Lód ARO próżniowym i gotujemy w 65°C 20 minut. 3. Po ugotowaniu studzimy w wodzie z lodem. Konfitura z czerwonej cebuli i aronii Sposób przygotowania: Cebula czerwona mata MAKRO Chef 1 szt. 1. Cebulę kroimy w cienkie piórka, zasypujemy szczyptą soli i odstawiamy na 10 Aronia MAKRO Chef 50 g Miód wielokwiatowy ARO 30 g Olej stonecznikowy ARO do minut. 2. Przesmażamy cebulę w rondelku, zalewamy winem i dusimy do miękkości. 3. Po odparowaniu wina dodajemy owoc aronii, miód następnie doprawiamy solą smażenia Sól do smaku i octem z czerwonego wina po czym przektadamy do miski. Ocet z czerwonego wina 20 g Czerwone wino 100 g Kopytka z topinamburu Sposób przygotowania: Topinambur 150 g Maka pszenna MAKRO Chef 35 g 1. Topinambur myjemy i suszymy. Przekładamy na blaszkę, macerujemy z 5 g soli i 20 g oleju, następnie zawijamy po 3 sztuki w folię aluminiową i pieczemy do Ser twardy ARO 20 g Skrobia ziemniaczana ARO miękkości około 40 minut w 180°C. Po pieczeniu odstawiamy jeszcze na 10 minut i wydrążamy sam miąższ. Przecieramy na gładką masę. 15 g Olej stonecznik ARO 40 g Sól ARO 15 g Woda i lód do hartowania w proporcji 1 do 1 2. 75 g masy mieszamy ze startym serem, mąką i skrobią do uzyskania jednolitej masy. 3. Zagotowujemy wodę z 10 g soli i odrobiną oleju. 4. Z masy, za pomocą łyżki formujemy cannel's i wrzucamy na wrzącą wodę. Gotujemy do wypłynięcia, po czym hartujemy w wodzie z lodem i przektadamy do suchego naczynia, zabezpieczając do momentu składania kompletnego dania. 75

Makro gazetki

NAJ gazetki