Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 78 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 78 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 78.
1 ... 78 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura Redukcja z wywaru drobiowego z suszonymi grzybami Sposób przygotowania: Bulion drobiowy MAKRO Chef 900 g 1. Grzyby blendujemy w thermomix'ie lub mtynku do kawy na puder. 2. Bulion redukujemy dziesięciokrotnie z pudrem grzybowym, następnie cedzimy Grzyby suszone 50 g Masto 100 g i raz jeszcze zagotowujemy emulgując zimnym masłem pokrojonym w kostkę. 3. Przelewamy do naczynia i odstawiamy do momentu składania. Wykończenie Sposób przygotowania: Boczniak cały Fine Life 1 szt. Grzyby shi-take 1. Grzyby oczyszczamy. Z nóżki boczniaka wycinamy 2 krążki o grubości 2 cm, a MAKRO Chef 3 szt. pozostałą część z kapeluszem przekrajamy na pół i nacinamy w kratkę. Pieczarka brunatna 2. Na patelni rozgrzewamy masto z solą i smażymy kopytka na rumiany kolor ze MAKRO Chef 2 s Masto ARO 40. Bulion drobiowy MAKRO Chef 100g wszystkich stron, po czym cedzimy i uktadamy na talerzu. 40 g 3. Polędwiczkę smażymy na złoty kolor ze wszystkich stron, następnie dodajemy Olej do smażenia ARO Miód wielokwiatowy ARO 20 g rozgniecione ziarna jatowca i miód. Karmelizujemy i umieszczamy na 3 minuty w piecu rozgrzanym do 180° C, po czym odktadamy na 2 minuty, aby odpoczęła. Ziarna jatowca Przekrajamy wzdłuż na pół i eksponujemy na talerzu. MAKRO Chef 5 szt. 4. Grzyby smażymy od strony przekroju na ztoty kolor z odrobiną oleju, następnie Szczawik zajęczy do dekoracji zalewamy bulionem i na maksymalnej mocy emulgujemy z zimnym masłem doprawiając szczyptą soli, po czym przektadamy na blaszkę. 5. W międzyczasie podgrzewamy konfiturę i sos. 6. Wszystkie składniki eksponujemy na talerzu i dekorujemy listkami szczawiku zajęczego. AUTOR: SYLWIA BOCHOWICZ-KUBIAK Leśny napar na lodzie porcja Sposób przygotowania: Mix owoców mrożonych jago- dowych MAKRO Chef 100 g Gorąca woda 150 ml Miód Rioba 1 saszetka 1. Owoce mrożone przelewamy gorącą wodą przez sitko, wsypujemy do garnka i zalewamy 150 ml gorącej wody, następnie parzymy ok. 8 -10 min. 2. Uzupełniamy szklankę kruszonym lodem i zalewamy go naparem z owoców, na wierzch dodajemy łyżkę owoców i odrobinę miodu. 76

Makro gazetki

NAJ gazetki