Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 83 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 83 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 83.
1 ... 83 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: MICHAŁ WĘCŁAWEK Policzek wołowy w glazurze z marsali i mlecznej czekolady z pianką z cydru i truflami ziemniaczanymi z parmezanem porcja Policzek wołowy Sposób przygotowania: Policzek wołowy 250 g Włoszczyzna MAKRO Chef 1 op. 1. Włoszczyznę obieramy, myjemy i umieszczamy razem z policzkami w szybkowarze napełnionym do potowy wodą, po czym gotujemy 1h. 2. Policzki cedzimy i studzimy na blaszce (wywar zostawiamy do glazury). Glazura Sposób przygotowania: Wywar po policzkach Czekolada mleczna ARO 100 g Marsala 100 g 1. Wywar redukujemy dziesięciokrotnie, następnie rozpuszczamy w nim mleczną czekoladę, dolewamy marsalę i sól do smaku, po czym przelewamy do rondelka, w którym będziemy odgrzewać policzki. Pianka z cydru Sposób przygotowania: Śmietana 22% ARO 300 g 1. Cydr redukujemy dziesięciokrotnie i studzimy przelewając do miseczki, po czym mieszamy ze śmietaną i umieszczamy w syfonie wbijając 2 naboje. Cydr niefiltrowany 500 g Trufle ziemniaczane Sposób przygotowania: Ziemniak obrany MAKRO Chef 375 g Ser twardy ARO 20 g Skrobia ziemniaczana ARO10g 1. 100 g ziemniaków kroimy w kostkę o boku 2 cm i gotujemy do miękkości. 2. Pozostałe ziemniaki oraz parmezan ścieramy oddzielnie na tarce o drobnych oczkach. 3. Z parmezanu robimy dwie kulki zgniatając je w dłoniach. 4. Ugotowane ziemniaki mieszamy ze startymi. Dodajemy skrobię ziemniaczaną i formujemy placki średnicy ok. 5cm uktadając na nich kulki z parmezanu i catość dokładnie zalepiamy w kształt trufli, po czym odkładamy do momentu smażenia. 81

Makro gazetki

NAJ gazetki