Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 84 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 84 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - Produkty w akcji - olej słonecznikowy, olej. Strona 84.
1 ... 84 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:

Produkty w tej gazetce

 
 
Receptura Olej szczypior Sposób przygotowania: Szczypior MAKRO Chef 1 pęczek Olej słonecznikowy ARO 500 g 1. Olej przelewamy do blendera dzbankowego. 2. Szczypior bez dymki blanszujemy i kroimy w kawałki o długości 2 cm, po czym mocno odciskamy z nadmiaru wody i umieszczamy w blenderze z olejem. 3. Blendujemy na maksymalnych obrotach do uzyskania 40°C, po czym przelewamy do wysokiego szklanego naczynia w celu zdekantowania i nabrania „mocy" na 1 dzień. 4. Uzyskany olej filtrujemy przez ściereczkę perforowaną i przelewamy do buteleczki. Wykończenie Sposób przygotowania: Grzyby nameko MAKRO Chef 80 g Dymka bez szczypioru 3 szt. Ocet jabtkowy 20 g 1. Grzyby rozmrażamy i osuszamy. 2. Dymkę kroimy pod skosem. 3. Policzek odgrzewamy glazurze. Masto ARO 20 g 4. Trufle ziemniaczane smażymy na złoty kolor w 170°C. 5. Dymkę z kurkami smażymy na maśle doprawiając solą i octem jabłkowym 6. Wszystkie składniki eksponujemy na talerzu wieńcząc pianką z cydru, olejem ze Olej stonecznik ARO 1| szczypioru i listkami krwawnika. 82

Makro gazetki

NAJ gazetki