Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021 - strona 10 - GAZETKA NIEAKTUALNA *

1 ... 10 ... 169
Gazetka Makro - 2.10.2020 - 3.06.2021. Strona 10.
1 ... 10 ... 169

Przejrzyj gazetkę Makro, która jest aktualna od 2.10.2020 do 3.06.2021, żeby sprawdzić najnowsze oferty. Na stronie 168 aktualnej gazetki, znajdziejsz najlepsze produkty z kategorii Hipermarkety i supermarkety. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze podczas kolejnych zakupów w Makro, nie zapomnij przejrzeć cały katalog od strony numer 1 do strony 168. Jeśli chcesz kupować z głową i zaoszczędzić podczas kolejnych zakupów w sklepach Makro, nie przegap najnowszego katalogu pełnego niesamowitych cen i świetnych okazji. Odwiedzaj codziennie portal Twoja Gazetka, żeby się upewnić, że nie przegapisz żadnych świetnych promocji oferowanych przez Twoich ulubionych sprzedawców.

* Dotyczy tych sklepów Makro:
 
 
Receptura AUTOR: TOMASZ TRACZ Ниттus z curry i mlekiem kokosowym porcje Sposób przygotowania: Cieciorka MAKRO Chef 200 g Tahini 100 g 1. Do pojemnika blendera kielichowego wkładamy cieciorkę oraz pozostałte składniki oprócz soli, pieprzu cayenne i pestek dyni. Mleko kokosowe MAKRO Chef 150 ml Miód gryczany 2. Wszystko miksujemy do uzyskania aksamitnego puree. Przyprawiamy solą i MAKRO Chef 20 g pieprzem cayenne. Pestki dyni MAKRO Chef 20 g 3. Pestki dyni prażymy na suchej patelni, a następnie miażdżymy w moździerzu. Pieprz cayenne 5g Przyprawa curry w proszku MAKRO Chef 15 g Sól 2 g 4. Hummus podajemy z prażonymi pestkami dyni oraz z olejem z pestek dyni. Dekorujemy ptatkami róż lub storczyka. Sok z cytryny Rioba 20 ml Czosnek 10 g Olej z pestek dyni 10 ml Płatki róż lub storczyka do dekoracji AUTOR: TOMASZ TRACZ Ниттus z paprykq czerwonq oraz prazonyт сзаrnyт sezamет porcje Sposób przygotowania: Cieciorka MAKRO Chef 200 g Tahini 100 g 1. Do pojemnika blendera kielichowego wkładamy cieciorkę, tahini oraz pozostałe Papryka ćwiartki MAKRO Chef 100 g Czosnek 10 g Sezam czarny 10 g składniki oprócz soli i soku z cytryny i sezamu. 2. Wszystko miksujemy do uzyskania aksamitnego puree. Przyprawiamy solą oraz sokiem z cytryny kontrolując kwasowość. Papryka słodka mielona MAKRO Chef 5g Papryka ostra mielona MAKRO Chef 5 g Sól 2 g Sok z cytryny Rioba 20 ml Kmin rzymski 2 g 3. Nasiona sezamu prażymy na suchej patelni przez około 2-3 minuty. 4. Hummus podajemy z prażonymi nasionami czarnego sezamu. Oliwa z oliwek MAKRO Chef 50 ml

Makro gazetki

NAJ gazetki